Comerç Barri Futur i Institut Montserrat Roig, el procés d’una aliança

A través de la línia d’Economia de proximitat del projecte Barri Futur, Comunalitat Urbana de Terrassa,  programa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya s’enceta un doble projecte d’impuls de l’economia local i el model de l’Economia Social i Solidària, a través dels comerços i cooperatives i l’alumnat i el professorat.

La primera fase, que va consistir en una diagnosis de comerços que per proximitat de projectes a l’ESS van ser entrevistades per l’alumnat i l’equip de Barri Futur per validar hipòtesis del projecte de Comunalitats, alhora que detectar altres necessitats. 

9 Comerços van participar: La Xicra, Cafes Dern, Com Abans, Fruiteries Maresme, Els Campaners, Bio Pompas, La Cuina de la Nona, El Tastet De La Cisqueta i Molsa.

El resultat d’aquesta primera fase va ser validar les hipòtesis del projecte, detectar tant les necessitats de cada comerç com aquelles que poden ser mancomunades i com l’alumnat podria col·laborar, aportar i alhora d’aprendre.

Després d’un curs de treball i relacions, el comerç i el cooperativisme s’uneixen per esdevenir més resilients i s’alia amb el món educatiu i formatiu per tenir un impacte positiu a tots els nivells

Es seguirà ampliant i consolidant  l’agrupació i el projecte durant la segona anualitat de Barri Futur per poder arribar a més comerços del territori.

Comerç Barri Futur

Anirem informant-vos, no us ho perdeu. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio